Įmonių sporto salės

Įmonių sporto salės

 

 

 

 

Yra keletas priežasčių, dėl kurių įmonės visame pasaulyje nusprendžia investuoti į sporto klubus savo darbuotojams. Pirmoji priežastis yra ta kad geriau ir sveikiau besijaučiantys darbuotojai dirba efektyviau, taip pat įrodyta, kad sumažėja jų nedarbingumas. Kita priežastis yra ta, kad įmonė rinkose pripažįstama kaip geresnis darbdavys. Trečioji priežastis yra ta, kad turėdama sporto salę įmonė sukuria stipresnę bendruomenę darbovietėje.

 

 

 

 

 

 

Daugelis žmonių vis dar nenori eiti į sporto klubą ir jiems tenka didelis barjeras, nepaisant noro išbandyti tam tikrą treniruotę. Turint treniruoklių salę darbe šį barjerą įveikti daug lengviau. Įpratę prie reguliarių treniruočių žmonės vertina galimybę sportuoti darbe, todėl turi daugiau laisvo laiko pabūti namuose, su draugais ar šeima. Dėl šių priežasčių vis daugiau Baltijos šalių įmonių nusprendžia investuoti į nuosavas sporto sales, o ryškiausi pavyzdžiai - Apranga (LT) Danske Bankas (LT), SEB bankas (LT ir LV), RIMI (LV), Alexela Group (EE), Evolution Gaming (LV), Volume Design (EE) ir kt.

 

 

 

 

Sunkiai sekasi išsirinkti tinkamą įrangą savo įmonės sporto salei?

Planuojant treniruoklių salę reikia atsižvelgti į 3 svarbius faktorius:

1.Turimų kvadratinių metrų skaičius
2. Kas naudosis treniruočių zona
3. Biudžetas

Kai kurios įmonės imasi didelių veiksmų ir sukuria mokymo kambarius, kurie yra taip pat gerai įrengti kaip komerciniai mokymo centrai. Tiems, kurie turi ribotą erdvę ir biudžetą, yra daug gerų sprendimų, skirtų įvairios paskirties prietaisams.

 

Turėdama plačiausią produktų asortimentą Baltijos šalyse, savo aptarnavimo skyrių, daugiau nei 20 metų patirtį ir biurus 4 šalyse, Gfitness yra patikimas partneris, pramonės ekspertas ir patikima partnerė įmonei norinčiai pradėti sėkmingą projektą.

 

 

 

Kiti straipsniai

Komercinės paskirties fitneso paslaugos
Veiklos srytis

Komercinės paskirties fitneso paslaugos

Komercinis fizinis pasirengimas apima visus sveikatingumo, fitneso, CrossFit klubus, klubų tinklus i...

Skaityti daugiau