Kariuomenės ir vidaus reikalų tarnybos

Kariuomenės ir vidaus reikalų tarnybos

 

 

 

Kariuomenėje ir kitose vidaus reikalų tarnybose fizinis pasirengimas yra ne sąlyga, o reikalavimas. Būtent kūno fizinis pasirengimas didele dalimi lemia bendrą šių pareigūnų pasirengimą. Raumenų jėga ir treniruota širdies ir kraujagyslių sistema yra ypač svarbios ir gali būti tiesiog gyvybės ir mirties klausimas. Šiam sektoriui pasirinkta mokymo įranga turi būti pakankamai funkcionali, kad ją būtų galima naudoti įvairiomis sąlygomis - nuo miesto objektų iki karinių bazių. Pavyzdžiui Life Fitness ir Hammer Strength treniruokliai skirti intensyviai treniruotis bet kurioje vietoje ir bet kokiu oru. Šių gamintojų įranga buvo specialiai išbandyta, kad atlaikytų net intensyviausias ir sudėtingiausias treniruotes.

 

 

 

 

Dar vienas puikus karinio rengimo treniruoklių pavyzdys - TRX pakabos sistemos, kurios yra labai lengvos, lengvai laikomos ir jas paprasta įrengti bet kur ir bet kada. Reikėtų pažymėti, kad TRX Force Tactical Suspension System Kit idealiai tinka karinėms treniruotėms, nes yra pagamintas iš itin patvarios medžiagos, kuri leis jums tobulinti fizinius įgūdžius ir pasiekti geriausių įmanomų rezultatų operacinėje aplinkoje. Su TRX galima atlikti šimtus skirtingų pratimų, kurie vienu metu lavina jėgą, judrumą, lankstumą, ištvermę, vikrumą ir koordinaciją. TRX taip pat siūlo modernias ir pažangias treniruočių programas, tinkamas įvairiems naudotojams - nuo MMA kovotojų iki ginkluotųjų pajėgų. Šios mokymo programos yra individualizuotos, integruotos ir sukurtos taip, kad tarnybos personalas galėtų mokytis konkrečių judesių, kuriuos galima naudoti tiek mūšio lauke, tiek už jo ribų.

 

 

 

Gfitness komanda turi daug patirties konkursų ir viešųjų pirkimų srityje, dirba su kariuomene, gynybos tarnybomis, policija ir priešgaisrinėmis tarnybomis, todėl esame patikimas ir kompetentingas partneris.

Suprantame kariuomenės ir vidaus reikalų tarnybų reikalavimus įrangos kokybei. Žinome, kad įranga turi atlaikyti didelį treniruočių intensyvumą ir specifines sąlygas, todėl siūlome gerus ir gerai apgalvotus sprendimus iš plataus asortimento, atitinkančius poreikius ir biudžetą.

Esame įmonė, kuri įgyvendina projektą nuo planavimo, išdėstymo ir projektavimo, pristatymo ir įrengimo iki aptarnavimo ir priežiūros.